Alexia Leysen Fotografie : AntwerpPhoto | Iconobelge III / ‘knaus’ was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was.

Eerst ging ze zich met theater bezighouden. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. (lacht) nee, ik ben niet. Voor alexia was fotografie een late roeping. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was.

Voor alexia was fotografie een late roeping. AntwerpPhoto | Iconobelge III
AntwerpPhoto | Iconobelge III from antwerpphoto.be
Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. Voor alexia was fotografie een late roeping. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. (lacht) nee, ik ben niet. Eerst ging ze zich met theater bezighouden.

Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine.

Eerst ging ze zich met theater bezighouden. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. (lacht) nee, ik ben niet. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. Voor alexia was fotografie een late roeping.

'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. (lacht) nee, ik ben niet. Eerst ging ze zich met theater bezighouden.

'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. AntwerpPhoto | Iconobelge III
AntwerpPhoto | Iconobelge III from antwerpphoto.be
Eerst ging ze zich met theater bezighouden. Voor alexia was fotografie een late roeping. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. (lacht) nee, ik ben niet. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was.

Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken.

Eerst ging ze zich met theater bezighouden. (lacht) nee, ik ben niet. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. Voor alexia was fotografie een late roeping. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken.

Voor alexia was fotografie een late roeping. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. (lacht) nee, ik ben niet. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine.

'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. AntwerpPhoto | Iconobelge III
AntwerpPhoto | Iconobelge III from antwerpphoto.be
Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. Voor alexia was fotografie een late roeping. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. (lacht) nee, ik ben niet. Eerst ging ze zich met theater bezighouden.

Eerst ging ze zich met theater bezighouden.

Eerst ging ze zich met theater bezighouden. (lacht) nee, ik ben niet. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. Voor alexia was fotografie een late roeping. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine.

Alexia Leysen Fotografie : AntwerpPhoto | Iconobelge III / 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was.. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. Eerst ging ze zich met theater bezighouden. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. (lacht) nee, ik ben niet. Voor alexia was fotografie een late roeping.

Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine alexia foto. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine.